Om oss

Det här är ITAY

En bild på en astronaut. Det symboliserar vårt namn som står för "It's about you". Det illustrerar hur våra konsulter är dedikerade till att fokusera på och stödja varje individ, som astronauten representerar, för att hjälpa dem nå sina mål och potential i deras karriärer och arbetsliv.

Karriärutveckling med ITAY

ITAY - It´s About You

ITAY står för något nytt. Vi fokuserar på att utveckla individen/konsulten och hjälpa dem att ständigt ta nästa steg i sin karriär. Vi vet att om våra konsulter trivs och utvecklas kommer de göra ett bättre jobb.

Om målet för konsulten innebär att de kommer sluta på ITAY för att istället satsa på en annan karriär eller satsa på att bli egenföretagare så är ingen gladare än vi. Då har vi lyckats!

Vår värdegrund

ITAY:s grundstenar

Driven

Vi strävar efter ständig förbättring och att ta nästa steg i vår personliga utveckling.

Utmanande

Vi utmanar oss själva genom att våga utvecklas och vi utmanar den traditionella konsultbranschen genom att sätta konsulten i centrum.

Öppna

Vi är öppna, stöttande och inlyssnande både mot varandra och mot kund. Vi är nyfikna på hur vi på bästa sätt kan utveckla oss själva och ITAY. På så sätt skapar vi mer nytta för kunden.

En illustration av två personer som kommunicerar, i bakgrunden syns två chatt bubblor.

Vår vision:

Genom maximal frihet och konsulten i centrum bidrar ITAY-stjärnorna till ett paradigmskifte i branschen

En bild av en person som tittar upp på stjärnhimlen, där stjärnorna lyser klart och tydligt. Det symboliserar våra konsulters strålglans och framstående prestationer.

Mats

Nora

mats.wedell@itay.se