ITAY-konsult

Livet som ITAY-konsult

En bild av en raket med jorden i bakgrunden, symboliserar potentialen att växa och utvecklas som konsult. Raketens kraft och rörelse framåt representerar framsteg och förbättring.

Vårt löfte till dig som blir en av oss:

Vi hjälper dig att bli ditt bästa jag

ITAY står för något nytt. Vi fokuserar på att utveckla dig och hjälpa dig att ständigt ta nästa steg i din karriär. Vi vet att, om våra konsulter trivs och utvecklas, kommer de göra ett bättre jobb.

Varför just ITAY?

Det här får du som konsult

ITAY är IT-bolaget som sätter dig som konsult i centrum. Hos oss har du alla möjligheter att själv skräddarsy din egen karriär.

Marknadsledande lönemodell

Med den unika ITAY-modellen får du som konsult upp till 90% av debiteringen. Köra som anställd eller med eget bolag? Du väljer själv så klart!

Kontakta oss så berättar vi mer…

Professionella coacher

Istället för lönesamtal och medarbetarsamtal så har vi coachande samtal med syfte att boosta din karriär. Fokus ligger helt på din utveckling och vilka steg du vill ta i din karriär.

Du väljer dina förmåner

Mycket ledighet för att vara med familjen? Hög lön? Tjänstebil? Utbildning utomlands? Allt detta styr du själv över. Naturligtvis finns vi, med mångårig erfarenhet från konsultbranschen, där som bollplank.

Oändliga utvecklingsmöjligheter

Gillar du att åka på stora konferenser? Är du intresserad av attraktiva utbildningar utomlands för att också passa på att se lite av andra länder och städer? Härligt! Klart att du ska utvecklas maximalt och uppleva saker.

Vill du också bli en ITAY-konsult? Hör av dig!

Mats

Nora

mats.wedell@itay.se